Dry-Age

Votre Avis Compte !

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Chez The Finest Cut, chaque prestation est une expérience gastronomique unique, que ce soit à domicile, lors d’un événement privé ou autour de nos viandes Dry-Aged. Nous accordons une grande...

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Guide du fumage à froid vs fumage à chaud !

Guide du fumage à froid vs fumage à chaud !

Le fumage domestique connaît un véritable essor en Suisse : entre 2024 et 2025, les recherches « fumoir maison » ont bondi de 85 %, « fumage froid poisson »...

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Dry-Aging à domicile : Du sac à maturation aux Dry-Ager Premium

Dry-Aging à domicile : Du sac à maturation aux ...

Oubliez les bidouillages de frigo et plongez au cœur de la révolution Dry-Aging : grâce aux Dry-Aging Bags (UMAI) et aux chambres Dry-Ager Premium, maîtrisez la maturation à sec de...

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Congélation - Préserver le Meilleur de la Maturation à Sec - The Finest Cut

Freezing - Preserving the Best of Dry Aging

Dry aging is an art we master to transform our products into true taste treasures, whether meat or fish. This precise process concentrates flavors and improves texture by removing excess...

Freezing - Preserving the Best of Dry Aging

Dry aging is an art we master to transform our products into true taste treasures, whether meat or fish. This precise process concentrates flavors and improves texture by removing excess...

L'art du "Reverse-Sear" pour un festin à table ! - The Finest Cut

The art of "Reverse-Sear" for a feast at the ta...

Unlike the classic method of searing the steak first over high heat, reverse-searing allows for precise control of the internal temperature of the meat, ensuring even cooking from the outside...

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C'est quoi le Dry-Age? - The Finest Cut

What is Dry-Age?

Dry aging takes time and technique to create the perfect environment. The entire process must be carefully monitored and controlled systematically to ensure the meat reaches its peak quality. All...

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